R.I.P. Patrick Swayze menehtyi 57-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juuri tulleen tiedon mukaan pitkään vaikean sairauden kanssa taistellut suosikkinäyttelijä Patrick Swayze on kuollut. Dirty Dancing ja Ghost -elokuvista maailmanlaajuiseksi tähdeksi noussut Swayze kuoli viime yönä Suomen aikaa 57-vuotiaana pahanlaatuiseen haimasyöpään.

Suosikkitähden syöpä paljastui maaliskuussa 2008, jolloin lääkärit antoivat tähdelle vain muutamia viikkoja elinaikaa. Toisin kuitenkin kävi, ja Swayze onnistui taistelemaan viikatemiestä vastaan puolentoista vuoden ajan. Nyt taistelu on kuitenkin ohi, sillä hänen tiedottajansa Annett Wolf on vahvistanut näyttelijän kuolleen.

– Patrick Swayze nukkui pois tänään perheensä läsnäollessa. Hän joutui kohtaamaan sairautensa haasteet 20 kuukauden ajan, tiedottaja kertoi.

Hän ei kuitenkaan suostunut paljastamaan enempää tietoja asiasta. Vielä tämän vuoden alussa näyttelijä oli toiveikas ja uskoi kykenevänsä taistelemaan syöpää vastaan vielä jopa viiden vuoden ajan. Lukuisat amerikkalaiset supertähdet ovat ilmaisseet osanottonsa pidetyn tähden poismenon johdosta.