BB-Sami Kätlinille: ”Ehkä Seinäjoen paras pe**e!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa kisattiin tänään amerikkalaisen jalkapallon ottelu, jossa slummilaiset ottelivat alan suomalaisia harrastajia vastaan talon tehtäväalueella. Nimeämiskilpailu onnistui ilmeisen hyvin, sillä pelaajat olivat positiivisesti yllättyneitä slummilaisten taidoista.

Ottelun jälkeen slummilaiset joutuivat peseytymään slummityylisesti ulkosuihkussa. BB-Sami naureskeli hiuksilleen otettuaan kypärän pois päästään. Hänen tukkalaitteensa näytti nimittäin lähinnä harakanpesältä, josta hän kysyi mielipidettä ihastukseltaan.

– Kätlin, onko mulla hyvä peruukki? Sami tiedusteli.

– Jea. Onko mulla? Onko mulla hyvä perse? Suihkussa ollut BB-Kätlin tiedusteli.

– Persehän sulla on mitä mainioin. Ehkä Seinäjoen paras perse, Sami kehui vuolaasti.