Yllätystulos: BB-Sampo on uusi päällikkö!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon päällikkökilpailu on juuri ratkennut. Äskettäin asukkaat joutuivat vastaamaan kymmeneen kiperään kysymykseen yllätystentissä. Katso kysymykset tästä. Voittajaksi selvisi yllätysnimi.

BB-Esa A oli selkeä ennakkosuosikki, koska diplomi-insinööri on Mensan jäsen ja Mensan Helsingin osaston puheenjohtaja. Toisin kuitenkin kävi, sillä voiton vei lopulta BB-Sampo, jolla oli kokeessa eniten oikeita vastauksia. Tulos oli yllätys myös miehelle itselleen.

– Törkee, törkee! Mä oon boss! Sampo hehkutti.

Ennakkosuosikki Esa A tyytyi myhäilemään itsekseen tulokset kuultuaan. Häntä seuratessa tuli vääjäämättä mieleen, että mies olisi tahallaan vastannut kysymyksiin väärin. Aiemminkin Esa on ilmoittanut olevansa valmis jäämään asumaan slummiin. Parhaillaan paratiisin asukkaat pohtivat onko heille luvassa illalla juhlat Sampon voiton kunniaksi.