BB: Päällikkökilpailuna yllätystentti – katso kysymykset!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa alkoi juuri tämän viikon päällikkökilpailu. Tällä kertaa vuorossa on koulusta tutut yllätyskokeet, sillä asukkaiden tulee vastata kymmeneen heille esitettävään kysymykseen. Eniten oikeita vastauksia kerännyt on talon uusi päällikkö.

– Kirjoittakaa paperin yläkulmaan oma nimenne ja numeroikaa vastauksenne. Kahden tai useamman asukkaat päätyessä tasapisteisiin suoritetaan uusintakierros, BB-Tuija luki kilpailun sääntöjä.

– Mä veikkaan, että diplomi-insinööri tietää kaiken, BB-Dana totesi.

– Kysymyksethän voi olla vaikka meistä tai vaikka musiikista, BB-Sampo korjasi.

– Ei tää silti ole reilua, kun mä en tiedä mistään mitään, BB-Lotta valitti.

– Ei kellään olisi Helsingin Sanomia tähän koepaperin alle laittaa? Se auttaisi paljon, Esa J ajatteli ovelasti kaivatessaan uutisia ulkomaailmasta.

– Tää tuo mieleen koulun tentit, BB-Kätlin totesi hieman ennen kuin kilpailu pääsi käyntiin.

Kysymykset olivat:

1. Mikä on Japanin toisin suurin saari?2. Mikä on Suomessa yleinen nopeusrajoitus taajama-alueella?3. Kenen artistin superhitti on Sandstorm?4. Mistä sanoista tulee muiden muassa maataloudessa käytetty kirjainyhdistelmä AIV?5. Mikä oli myydyin kotimainen levy Suomessa vuonna 2008?6. Kuka oli Suomen ensimmäinen presidentti?7. Mikä on toutain?8. Kuinka monta USA:n dollaria on 50.000 euroa?9. Mikä on USA:n pääkaupunki?10. Mikä kirjainyhdistelmä tarkoittaa amerikkalaisessa jalkapallossa pelinrakentajaa?