Michael Jacksonin äidille huima elatusraha

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuolleen poptähden omaisuuteen liittyvistä oikeuden päätöksistä alkaa hiljalleen vuotaa tietoja julkisuuteen, kun salaiseksi määrättyjen asiakirjojen salauksia aletaan purkamaan. Nyt on julkisuuteen on tullut esimerkiksi Jacksonin äidin saaman elatusrahan määrä.

Yahoo Newsin mukaan Michael Jacksonin kuolinpesä maksaa Katherine Jacksonille poptähden kolmen lapsen ylläpidosta peräti 86.204 dollaria, eli non 72.000 euroa kuukaudessa. Lisäksi kuolinpesästä ohjataan kuukausittain rahaa myös hyväntekeväisyyteen, mutta rahojen kohdetta ei ole paljastettu.

Asia tuli julkiseksi, koska oikeuden tuli hyväksyä asia istunnossaan viime kuussa. Rahasumma vahvistettiin oikeudessa vasta eilen torstaina. Nyt Katherine Jackson on nimetty samalla myös kolmen lapsen viralliseksi holhoojaksi.