Mickey ”Tuksun kaveri” Rourke päissään Lontoossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hienon paluun valkokankaalle The Wrestler -elokuvallaan tehnyt näyttelijä Mickey Rourke on Johanna Tukiaisen mukaan lähetellyt suomalaiselle kohukaunottarelle ahkerasti tekstiviestejä ja pyytänyt käymään Yhdysvalloissa.

Mickey Rourke kuvattiin viime viikolla juhlatunnelmissa Lontoossa. Jalouse-yökerhosta poistumassa ollut ja vahvasti juopunut Hollywood-tähti hauskutti häntä ikuistaneita paparazzikuvaajia ja muita silminnäkijöitä esimerkiksi maistamalla faninsa hänelle ojentamaa ruusua. Katso kuvat tästä.

Alkuvuodesta Rourke kiinnitettiin seuraavan Rambo-elokuvan tähdeksi. Rambon lisäksi Mickey Rourke on mukana myös Stallonen The Expendables -elokuvassa, jossa nähdään myös Ben Kingsley, Sandra Bullock, Jet Li, Jason Statham ja Forest Whitaker.