Megan Fox sopi rajun riitansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvan naistähti Megan Fox sai viime viikolla rajua kritiikkiä, kun elokuvien tuotantotiimi julkaisi verkossa avoimen kirjeen, jossa supertähti haukuttiin kiittämättömäksi, typeräksi ja epäammattimaiseksi. Nyt Fox on sivaltanut takaisin.

– Olen henkilökohtaisesti keskustellut asiassa mukana olevien tahojen kanssa. Olen onnekas saadessani olla mukana näin upeassa projektissa ja odotan kovasti Transformers 3 -elokuvan tekemistä, Megan Fox kertoi Daily Star -lehden mukaan.

Kaunottaren itsensä lisäksi häntä on puolustanut myös elokuvien ohjaaja Michael Bay sekä elokuvien tuotantoassistentti Anthony Steinhart.

– Olen lukenut kuvausryhmän kolmen nimettömän jäsenen kirjeen ja heidän kuvailunsa Foxista. Se oli järkyttävää. En ole itse koskaan nähnyt hänen olleen töykeä ihmisille. Kaikilla on hyvät ja huonot päivänsä. Myös Meganilla, assistentti kertoi.