Laulu-uralle aikova BB-Niko Jelenalle: ”Myy elämäsi!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelman edelliseltä tuotantokaudelta tunnetuksi tullut Niko Saarinen, eli BB-Niko, kirjoittaa blogissaan tavanneensa BB-talosta äskettäin häädetyn Jelenan. Realityjulkkis kertoi antaneensa kollegalleen vinkkejä julkisuuden hyödyntämiseen.

– Annoin hyvät vinkit Jelenalle: ”Myy elämäsi, tienaa tuhansia, nauti huomiosta oli se sitten negatiivistä tai positiivista!”

Sitten vuoden päästä voit miettiä oliko se kaikki sen arvoista, katua tai et, Niko kirjoitti blogissaan.

Tämän lisäksi Niko vihjasi aikovansa seurata Johanna Tukiaisen jalanjälkiä ja laajentaa repertuaariaan lauluu-uralle. Hän paljasti tavanneensa juhlissa manageri-tuottajan, jonka kanssa hän toivoo tekevänsä jatkossa musiikkia.

– Törmäsin yllämainituissa kemuissa erään naisen, joka on tuottaja/manageri (whatever). Hänelle ilmoitin halustani tehdä biisin, puolittain läpällä (lue:humalassa) ,mutta tiedä vaikka tulossa olisi jotain aivan uutta ja ihmeellistä minun arkeeni, BB-Niko Saarinen kirjoitti.

– Minusta kaikkia juttuja tulee kokeilla, jos ei kertakaikkiaan ole enään mitään menetettävää? Lisäksi haluan hyödyntää mahdollisuuteni ja ansaita siitä rahaa.