BB-Toni pääsi Kätlinin henkilökohtaiseen käsittelyyn

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon eilen muuttanut BB-Toni on ollut selvästi kiinnostunut talon vaaleasta virolaiskaunottaresta, Kätlinistä, joka on tähän saakka viihtynyt Samin kanssa ”kuin paita ja peppu”. Ilmassa on eilen ja tänään ollut pientä kolmiodraaman jännitettä kolmikon välillä.

Hetki sitten BB-Kätlin pyysi saada Tonin henkilökohtaiseen käsittelyynsä meikattavaksi. Neitokainen meni talon terassilla istumaan Tonin viereen ja kertoi ajatuksestaan.

– Mä haluan tehdä jotain kivaa. Mä haluan meikata sut. Tuu mä meikkaan sut. En tuo meikkejä tänne kun sisällä on hyvä, Kätlin sanoi yllättäen Tonille.

– Okei. Mä tuun. Tää olis tullut joka tapauksessa, niin otetaan nyt alta pois, Toni suostui muutaman sekunnin harkinnan jälkeen.

Tämän jälkeen Kätlin ohjasi Tonin BB-talon keittiön pöydän ääreen meikattavaksi. Pian perässä tuli tilannetta tarkistamaan myös Sami, joka suuntasi kuitenkin pian suihkuun.

– Tuntuuko susta, että täällä on kuuma? Mun mielestä täällä on koko ajan tosi kuuma, Kätlin totesi Tonille hetken meikkaamisen jälkeen.