Teinitähti raivostui radiohaastattelussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Reilu viikko sitten MTV Video Music Awards -gaalassa parhaasta naistähden musiikkivideosta palkittu teinitähti Taylor Swift on raivostunut radiohaastattelussa ja keskeyttänyt haastattelun.

Hiphop-tähti Kanye West aiheutti kyseisessä palkintogaalassa skandaalin keskeyttäen Swiftin kiitospuheen ja hehkuttaen Beyoncen musiikkivideota. Aihe on ollut siitä saakka yksi viihdemaailman kohutummista, mutta mitä ilmeisimmin teinitähti on saanut siitä tarpeekseen.

Taylor Swift oli floridalaisen radioaseman haastattelussa, kun toimittaja otti puheeksi Kanye Westin tapauksen. Swift oli aiemmin varoittanut toimittajaa, ettei ottaisi asiaa puheeksi. Toisin kuitenkin kävi, ja Tamba Baystä lähetettävän MJ Morning Show -ohjelman haastattelu loppui lyhyeen.

Toimittaja toi esiin viime päivinä esiin nousseet epäilyt siitä, että koko ”skandaali” oli Taylorin ja Kanyen yhteisen managerin suunnittelema mediatemppu. Ensin Taylor vastasi kohteliaasti haluavansa puhua jostain muusta, mutta toimittajan inttäessä edelleen samaa asiaa, teinitähti katsoi parhaaksi lopettaa haastattelun.