BB-Marko hajun keskellä: ”Pa**a haisee ja banjot soi!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa oli eilen varsin levoton ilta, sillä osa asukkaista ei ollut saada millään unenpäästä kiinni. Erityisesti BB-Nino ja BB-Marko olivat vaikeuksissa muiden asukkaiden metelöinnin, valojen ja runsaan piereskelyn takia.

Ensin BB-Ragnar kertoi levotonta tarinaa ja häiritsi muiden unensaantia, mutta lopulta Isoveli keskeytti tarinoinnin ja määräsi Raksun nukkumaan. Makuuhuoneessa ehti tulla jo hiljaista, kunnes jonkun asukkaan takapuoli alkoi soittaa marssilaulua. Nino ja Marko havahtuivat sekä ääneen että hajuun.

– Paska haisee ja banjot soi. En tiedä yhtään mitä kello on, mutta ei väsytä sitten pätkääkään, BB-Marko valitteli.

Molemmat miehet suuntasivat tämän jälkeen yhdessä tuumin tupakalle talon terassille. Muutaman minuutin kuluttua he suuntasivat takaisin makuuhuoneeseen ”taas pyörimään kuin pässit narussa”. Marko jäi vielä hetkeksi keittiöön nauttimaan vesilasillista ennen palaamistaan makuuhuoneen hajujen keskelle.