Eliza Dushku paljastelee lehdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisissa televisiosarjoissa ja elokuvissa urallaan näytellyt Eliza Dushku nähtiin äskettäin The Alphabet Killer -elokuvassaan myös yläosattomissa. Viime aikoina hän on poseerannut lehtien sivuilla lähinnä bikineissä ja nakuna.

Nyt näyttelijä-malli Eliza Dushku jatkaa valitsemallaan tiellä Complex-lehden lokakuun numeron kannessa ja sisäsivuilla. Hän poseeraa pienessä seksikkäässä mustassa topissa, bikineissä, uima-asussa sekä pelkässä farkkupaidassa. Katso kuvat tästä.

27-vuotias Eliza Dushku on nähty muiden muassa Buffy – vampyyrintappaja, Ruma Betty, Angel, 70’s Show ja Pelastaja -televisiosarjoissa sekä Tosi valheita -elokuvan tähtenä. Siinä hän näytteli Arnold Schwarzeneggerin tyttären roolia. Parhaillaan Dushku näyttelee Dollhouse-sarjassa ja toimii samalla myös sarjan tuottajana.