Alaston Lady Gaga videossa: ”Kuuluisuus tappaa!”

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga osaa edelleen kohahduttamisen taidon erityisesti paljasta vartaloaan hyväksikäyttäen. Pian supertähti suuntaa kiertueelle yhdessä Kanye Westin kanssa, ja nyt tulevaa turneeta markkinoidaan YouTube-videolla.

Tuoreimmassa mediatempauksessa Lady Gaga nähdään alastomana, käsi toisen rintansa päällä. Häntä kannattalee videossa musta mies, josta näkyvät vain kädet. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Tarkoituksena on mainostaa supertähtien yhteistä Fame Kills -kiertuetta. Videon otsikoksi on Kanyen verkkosivuilla annettu ”Mitä tapahtui kaikille rocktähdille? Kuuluisuus tappoi heidät!” Video on saanut YouTubessa jostain syystä K18-merkinnän, joten katsominen voi edellyttää kirjautumista.