BB-Rami on komea jalkavaimo Kristiinankaupungista

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon tylsä iltapäivä piristyi juuri selvästi, kun BB-Sami keksi aloittaa uuden leikin. Hän oli saapuvimaan taloon uutena asukkaana ja esitteli itsensä muille asukkaille uudelleen BB-Ramina.

BB-Rami on Kristiinankaupungista taloon muuttanut nuori mies. Seksuaaliselta suuntautumiseltaan hän ilmoitti olevansa ”transsu”. Rami kertoi saapuneensa taloon ”B-rapusta” ja siksi muut asukkaat eivät nähneet hänen saapumistaan. Tämän jälkeen vuorossa oli esittelykierros.

– Hei mä oon Rami, Sami aloitti.

– Mä oon Nino. Älä tuu lähelle mä oon just pieraissut.

– Hei mä oon zikilii, Dana esitteli itsensä.

– Sä oot Kätlin, Sami totesi yllättäen muut asukkaat tietämyksellään.

– Hei! En mä oo vielä sanonut mun nimee! Sä oot kattonut Big Brotheria, Kätlin nauroi.

– En oo katsonut, mä oon lestadiolainen. Mulla ei ole televisiota. Mä oon transsu. Mä oon tavallaan vapaa, mutta tavallaan sellaisesta haaremista, jossa mä oon jalkavaimona. Torstaisin on aina mun päivä saada pyllyä, Sami vastasi.

– Mä en oo syntynyt viidakossa. Pääsen kuitenkin mukaan tanssiin kun lasken neljään. Sit mun pitää keskittyä tähän hommaan tai muuten se menee reivin puolelle. Tai eurohumppaan. Movetron, DJ Bobo ja Cappella ovat mun suosikkeja, Sami-Rami nauratti asukkaita.