Big Brother -paratiisissa jälleen kosteat bileet

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa alkoivat hetki sitten jälleen kosteat bileet, kun varastohuoneesta löytyi kahmalokaupalla alkoholijuomia. Paratiisilaiset olivat osanneet varautua bileisiin jo hetkeä aiemmin, sillä he laittautuivat valmiiksi varmuuden vuoksi.

– Ei vitsi aivan mahtavaa oikeasti, BB-Toni iloitsi.

– Jes, jes, jes! Dana intoili ja meni polvilleen palvomaan anteliasta Big Brotheria.

Pian juomien saamisen jälkeen Isoveli lisäsi juhlatunnelmaa kuuluttamalla, että sauna oli lämmin. Parhaillaan talossa on menossa varsinainen suurjako, kun paratiisilaiset jakavat keskenään juomia. Slummilaiset ovat viettäneet iltapäivän ja alkuillan ulkona purkamalla erilaisia elektroniikkalaitteita, kuten videonauhureita ja stereoita.