Sophie Monk rinta ulkona rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialaissyntyinen poptähti-näyttelijä Sophie Monk joutui taannoin auto-onnettomuuteen Los Angelesissa, mutta toipui siitä nopeasti. Nyt kengurumaan julkkistähti on jälleen ikuistettu rantatunnelmissa.

29-vuotias laulajakaunotar kuvattiin nauttimassa uimarannalla näyttävissä mustissa design-bikineissä. Design ei kuitenkaan ollut kovin onnistunut, sillä ne paljastivat vahingossa julkkistähden rinnan hänen noustessaan vedestä. Katso kuvat tästä.

Sophie Monk tuli tunnetuksi kengurumaassa osallistuttuaan sikäläiseen Popstar-kilpailuun. Tämän jälkeen hän oli mukana Bardot-nimisessä popyhtyeessä kunnes siirtyi soolouralle. Hänen esikoisalbuminsa nimi oli Calendar Girl. Viime aikoina malliksi ja näyttelijäksi uraansa laajentanut Sophie Monk seurusteli viime vuoden alussa hetken aikaa juontaja Ryan Seacrestin kanssa.