The Ugly Truth

Elokuvat · Stara.fi

Romanttinen komedia on vaikea laji, sillä usein siinä jää jalkapuolen asemaan joko romanttisuus tai komediallisuus. Tuorein esimerkki onnistuneesta kattauksesta on The Ugly Truth, joka tarjoaa sekä hersyvää romanttista jännitettä että hyvät naurut.

Elokuvassa Abby Richter (Katherine Heigl) on romantiikkarajoitteinen ja takakireä aamuohjelman tuottaja, joka metsästää epätoivoisesti ja varsin huono-onnisesti unelmiensa miestä. Hän ja hänen kymmenen vaatimuksen listansa saavat kuitenkin pian kuulla kunniansa, kun Abbyn inhokkijuontaja palkataan hänen alaisuuteensa.

Karski, vulgääri ja suorasukainen televisiokasvo Mike Chadway (Gerard Butler) kertoo liian vaativalle tuottajalle totuuden tämän huono-onnisuudesta miesmaailmassa. Hänen neuvojensa avulla Abby saakin lopulta koukutettua todellisen unelmamiehen, mutta onko tässä täydellisessä paketissa sittenkään kaikki kunnossa?

Treffileffana lähes täydellinen paketti tarjoaa naiskatsojille kyyneleet silmiin tuovaa romantiikkaa, mutta samalla miehinen yleisö saa monet mojovat naurut erittäin hyvin onnistuneen dialogin ansiosta. Katherine Heigl ja Gerard Butler toimivat yhdessä kiitettävästi, sillä heidän välisensä kemia vaikuttaa aidolta.

Genre: Romanttinen komediaOhjaus: Robert LuketicPääosissa: Katherine Heigl, Gerard ButlerEnsi-ilta: 18.9.2009Kesto: 1:37

Pisteet 4/5