Conan O’Brienin onnettomuusvideo esitettiin – katso kuinka se tapahtui!

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viikonloppuna kuinka suosittu televisioisäntä Conan O’Brien loukkaantui perjantaina oman ohjelmansa kuvauksissa. Hän löi päänsä sillä seurauksella, että menetti tajuntansa. Tämän jälkeen jakson kuvaukset keskeytettiin ja Conan kiidätettiin Beverly Hillsin Cedars-Sinai -sairaalaan.

Tapaus sattui, kun Conan osallistyi juoksukilpailuun Täydelliset naiset -sarjasta tutun Teri Hatcherin kanssa. Kierrettyään Universal Studion backlotia pari palasi juosten studioon ja Conan kaatui maaliviivalla selälleen maahan. Samalla hän löi takaraivonsa lattiaan.

– Rehellisesti sanoen en muista tuota lainkaan. Yritin nousta ylös, mutta en onnistunut. He kyselivät minulta kysymyksiä ja sitten laittoivat minut paareille ja ambulanssiin. Sairaalassa oloni alkoi parantua, Conan kertoi eilisessä lähetyksessään.

Conan esitti tapauksesta kuvatun materiaalin eilisessä lähetyksessään. Lyhyempi löytyy tästä. Pidempi versio löytyy tästä tai artikkelin alta. Siinä juoksukilpailu alkaa ajassa 1:25 ja kaatuminen esitetään ajassa 1:42.