Hän on BB-Markon salattu julkkisrakas

Big Brother · Stara.fi

Big Brotheriin BB-Tonin kanssa viimeisimpänä muuttanut tamperelainen ravintolatyöntekijä BB-Marko on useampaan otteeseen kertonut olleensa suhteessa julkkismieheen, mutta hän ei ole suostunut paljastamaan rakkaan henkilöllisyyttä.

Tänän Marko kuitenkin kertoi uteliaille asukkaille salarakkaansa henkilöllisyyden. Hän paljasti miehen olevan Mega-Paulana tunnettu helsinkiläinen viihdetaiteilija Juha-Pekka Rastas, joka tunnetaan erityisesti yhden miehen drag showstaan. Marko kertoi tuntevansa Mega-Paulan jo ensimmäisenä BB-iltanaan, mutta tuolloin hän ei kertonut mitään suhteesta. Eilenkin hän antoi henkilöllisyydestä vain vihjeitä, joiden perusteella BB-Sampo arvasi miehen henkilöllisyyden.

Lopulta Marko myönsi Sampon osuneen arvauksessaan oikeaan, mutta enempää hän ei suostunut uteluista huolimatta suhteestaan paljastamaan. Kuvia Mega-Paulasta löytyy tästä ja tästä. Samassa keskustelussa Marko kertoi muuttaneensa aikoinaan Poriin tökkäämällä sormensa Suomen karttaan, ja sormi sattui osumaan lähelle Poria. Nykyisin hän asuu kuitenkin Tampereella.