Todellista ökyilyä: Cruiset ostaneet 2 miljoonalla lastenvaatteita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin seuratuimpiin lukeutuva julkkispari Tom Cruise ja Katie Holmes ovat viime kuukausina pysytelleet pääasiassa poissa julkisuudesta, mutta nyt he ovat jälleen päätyneet otsikoihin. Tällä kertaa aiheena on uskomattomat ostokset.

Brittilehti Closer nimittäin uutisoi, että julkkispari on tähän mennessä käyttänyt yhteensä 2,2 miljoonaa dollaria lastenvaatteisiin. Kolmevuotias Suri-tytär lieneekin nyt yksi maailman kalleimmissa vaatteissa kulkevista pienokaisista, sillä hän saa pukeutua jo nyt ainoastaan kalliisiin merkkivaatteisiin, joista osa tulee perheelle kaiken lisäksi ilmaiseksi.

– Katie ja Tom hemmottelevat Suria, koska he ovat niin kuuluisia ja saavat siksi alituisesti tunnettujen muotisuunnittelijoiden heille mittatilauksena suunniteltuja vaaatteita, lähipiiristä paljastettiin Closer-brittilehdelle.

Suri on tähän mennessä pukeutunut muiden muassa Giorgio Armanin, Donatella Versacen, Roberto Cavallin ja Burberryn asuihin. Tuorein pyyntö on esitetty Christian Louboutinille, jonka toivotaan suunnittelevan Surille uuden näyttävät kengät. Lehden haastatteleman lähteen mukaan Katie hankkii kerralla aina monet housut, jotta Suri voisi pukeutua aina uusiin housuihin.