Seksikkäimmät ex-lapsitähdet listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman lukuisten äänestysten uusimpana tulokkaana on lista, jossa on rankattu järjestykseen seksikkäimmät entiset lapsitähdet heidän nykyisen ulkonäkönsä perusteella. Ensikuulemalta koko juttu kuulostaa lähinnä vitsiltä, mutta asialla on Maxim, yksi maailman suosituimmista miestenlehdistä.

Listan ykköseksi on yllättäen rankattu ainakin suomalaisille vielä varsin tuntematon Jami Gertz, joka on näytellyt aikanaan muiden muassa Sarah Jessica Parkerin kanssa komediasarjassa Square Pegs. Viime vuosina hänet on nähty televisiossa Still Standing -sarjassa. Neitokainen on nykyisin varsin näyttävä tumma kaunotar. Katso ennen ja jälkeen -kuvat lehden sivuilta tästä.

Toisena listalla on Pulmuset-sarjasta tutuksi tullut Christina Applegate, kolmantena Beverly Hills 90210 -sarjassa teinipoikia aikoinaan ihastuttanut Shannen Doherty, neljäntenä saman sarjan Jennie Garth ja viidentenä Saved By The Bell -sarjan Elizabeth Berkley. Kymmenen parhaan joukkoon mahtuvat myös Alyssa Milano, Sarah Michelle Gellar, Jennifer Love Hewitt, Christina Aguilera, Britney Spears ja Jessica Biel.