Michael Jacksonin ruumiinavaus: Meikit tatuoituna kasvoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin yllättäen edesmennyt popin supertähti Michael Jackson joutui kuolemansa jälleen kahteen otteeseen ruumiinavaukseen, koska ensimmäisessä operaatiossa ei löytynyt ratkaisevia tietoja hänen kuolinsyystään. Nyt toisen ruumiinavauksen tietoja on viimein vuotanut julkisuuteen.

Tuoreiden tietojen mukaan Michael Jackson oli ottanut kasvoihinsa meikkejä tatuointeina, sillä hänen huuliaan ympäröi vaaleanpunainen tatuointi ja kulmakarvojen tilalla oli niin ikään tummat tatuoinnit. Kuollessaan supertähti kärsi kaljuuntumisesta ja ihosairaudesta, kuten on jo aiemmin kerrottu. Elvytyksestä kertoi se, että useat hänen kylkiluistaan olivat murtuneita.

Arpia laulajalla oli muiden muassa korvien takana ja niskassa sekä olkapäässä. Sydän oli tutkimusten mukaan vahvassa kunnossa, mutta keuhkot eivät. Muut elimet olivat tutkimuksen mukaan kunnossa. Murhatutkimusten kannalta oleelliset tiedot kerrottiin jo aiemmin, eli että hänen ruumiistaan löydettiin Propofol ja Lidocaine -lääkeaineita sekä muita reseptilääkkeitä.