BB-Niko yllättää: K-18 kotivideo tekeillä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelman edelliseltä tuotantokaudelta tunnetuksi tullut Niko Saarinen, eli BB-Niko, kirjoitti eilen blogissaan aloittavansa hurjan bileputken pian juhlittavien syntymäpäiviensä johdosta. Niko täyttää 5. lokakuuta 23 vuotta.

– Synttärini lähestyvät ja nyt olen saanut useita kutsuja, eri ihmisiltä. Bileputkeni olisi tarkoitus alkaa tänään ja toivon sen päättyvän vasta sunnuntaina, Niko kirjoittaa.

Samalla realityjulkkis vihjaa kirjoituksessaan myös lapsilta kielletystä videosta, jota hän on puuhailemassa Tarkempia tietoja Niko ei kuitenkaan vielä projektista antanut.

– Suomen Paris Hilton kiittää tältä erää, pukee chihuahuan ja lähtee kuvaamaan kotivideota, joka tulee saamaan merkinnän ”K-18 ” Eikö se ole ennenkin tehnyt ihmisistä tähtiä? Siksihän minä tänne synnyin? Niko vihjaa.