BB-pakka täysin sekaisin – Justiina pani toimeksi

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asukkaat komennettiin hetki sitten paikoilleen, slummilaiset penkilleen ja paratiisilaiset sohvaryhmän ääreen. Tämän jälkeen talopäällikkö BB-Justiina kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen. BB-Kätlin odotti asukkaiden saavan rangaistuksen, mutta kyseessä oli lopulta asukkaiden uusjako.

Justiinan paluuta odotellessaan BB-Toni ja BB-Sami järjestivät asukkaille konsertin Klamydia-yhtyeen tuotannon pohjalta. Erityisesti BB-Dana oli kauhuissaan yhtyeen räväköistä sanoituksista, joiden hän kertoi olevan jopa kauheampia kuin Pussycat Dollsilla. Pojat hiljenivät kuitenkin välittömästi, kun Justiina tuli päiväkirjahuoneesta.

Hän oli tuttuun tapaan saanut tehtäväkseen jakaa asukkaat uudelleen slummiin ja paratiisiin. Hän otti asukkaita kädestä ja ohjasi heidän uusille paikoilleen. Marko siirrettiin slummiin, Sami paratiisiin, Sampo slummiin, Kätlin paratiisiin, Dana slummiin, Esa A paratiisiin, Aso slummiin, Esa J paratiisiin ja Toni slummiin. Pakka meni siis täysin sekaisin, ja samalla talon lemmenpari Minna ja Esa J pääsivät jälleen samalle puolelle.