BB-Marko: ”En ole koskaan ollut naisen kanssa”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon slummissa tapettiin iltapäivällä aikaa keskustelemalla seksuaalisuudesta. Asukkaita kiinnostivat erityisesti taloon toiseksi viimeisimpänä astelleen Markon asiat. Tänään 42 vuotta täyttävä BB-Marko ei suostunut kertomaan muille seksikumppaniensa määrää, mutta totesi ettei niitä ole kovin paljoa.

– Ootsä Marko ikinä ollut hetero? BB-Aso kysyi.

– En. En, Marko vastasi ytimekkäästi.

– Ootsä koskaan pannut naista? BB-Dana jatkoi tenttaamista

– En. Enkä ajatellyt paneskellakaan, Ei mua mitkään tyhjät kessupussit sillai… Marko vastasi.

– Onhan kaikki joskus olleet heteroja, Aso väitti.

Aiheesta syntyi vilkas keskustelu, jonka aikana BB-Sampo totesi ettei usko seksuaalisen suuntautumisen muuttuvan mihinkään. Keskustelu jäi kuitenkin kesken, kun asukkaat komennettiin BB-talon pihamaalle.