BB-Markolle elämänsä ankein synttärikakku

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietetään tänään syntymäpäiviä, kun talon vanhin asukas BB-Marko täyttää 42 vuotta. Myös Isoveli muisti synttärisankaria lahjoittamalla hänelle syntymäpäiväkakun. Perinteisen kermakakun sijaan kakkuna sai nyt toimia makaronilaatikko.

Kermaa oli tosin mukana tälläkin kertaa, kun herkullinen synttäriyllätys oli kuorutettu kermavaahdolla. Marko otti lahjan kuitenkin kiitollisena vastaan ja siirtyi nauttimaan ”kakkuaan” talon terassille. Katso kuva tästä.

Heti aamulla BB-Kätlin ilmoitti paratiisin puolelta, että haluaisi halata ja jopa pussata Markoa, mutta ei voi asukkaiden asuessa eri puolilla. Onnittelijoiden joukkoon liittyivät pian myös BB-Dana ja BB-Sampo. Dana lauloi miehelle myös Paljon onnea -kappaleen. Muut asukkaat valittelivat sitä, että Marko joutuu viettämään synttäreitään slumimissa.

– Vois ne huonomminkin viettää. Mikäs täällä on ollessa hyvässä seurassa, Marko kuitenkin vastasi.