BB-Markon synttäribileet alkoivat – ilman Markoa!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon paratiisilaiset saivat viimein toivomansa juhlat, kun verhot hetki sitten aukesivat. Sitä ennen talon äänentoistosta raikui kuitenkin Markolle omistettu Paljon onnea -kappale, johon kaikki asukkaat äänekkäästi yhtyivät.

Pihamaalla on ruoan ja juoman lisäksi tarjolla myös palju, sauna ja musiikkia. Ensimmäisenä soimaan lähti 90-luvun kesähitti Mambo Nro 5. Itse juhlakalu Marko joutuu kuitenkin seuraamaan omia syntymäpäiviään narun takaa slummin puolelta, sillä juuri eilen hänet passitettiin paratiisista slummiin. BB-Esa J ja BB-Minna epäilevät, että Marko pääsisi täksi illaksi tilapäisesti paratiisin puolelle.

Juhliville paratiisilaisille on kuitenkin selvää, että bileet järjestetään juuri Markon tämänpäiväisen syntymäpäivän kunniaksi. Mies itse istuskelee sinisessä hupparissaan punaisen narun takana ja seuraa kanssakilpailijoidensa iloittelua. Samaan aikaan slummissa Aso kokkailee kohtalotovereilleen varsin köyhää synttäri-illallista.