BB: Häätöäänestys on kahden kauppa – toinen lähtee kotiin

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta poistetaan tänään ainakin yksi asukas illan suorassa päälähetyksessä. Tällä viikolla häätöäänestyksessä on peräti kuusi asukasta, mutta eri äänestysten mukaan kaksi heistä on vahvimmilla häädettäväksi.

Joidenkin äänestysten mukaan BB-Marko on selvä putoaja, sillä toiseksi tuorein asukas on jäänyt BB-talossa pelkäksi sivustaseuraajaksi ja seinäruusuksi. Pari tuntia sitten Marko totesi itsekin olevansa lähdössä.

– Mä olen nyt päättänyt, että mä lähden täältä, Marko yllätti asukkaat, mutta keskustelu ei jatkunut.

Toisten äänestysten mukaan kuitenkin BB-Esa J pitäisi puolestaan passittaa kotimatkalle, vaikka hän on tarjonnut asukkaista ehkäpä eniten seuraamisen aihetta tähän saakka. Subin aiemmin tällä viikolla julkaiseman äänestystilanteen perusteella tuolloin Esa J olisi ollut lähdössä talosta.

Häätöäänestyksessä ovat tällä viikolla edellä mainittujen Markon ja Esa J:n lisäksi myös BB-Toni, BB-Kätlin, BB-Esa A ja BB-Sampo.