BB-Niko ja poikaystävä kihloihin: ”Sormus pulahti sormeen!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta tuttu BB-Niko, eli Niko Saarinen, on seurustellut jo pidemmän aikaa poikaystävänsä kanssa. Aiemmin tällä viikolla Niko ilmoitti juhlivansa koko loppuviikon syntymäpäiviään, ja lopulta synttärijuhlat saivatkin odottamattoman käänteen.

– Niko Saarinen sai eilen sormuksen..ja sormus pulahti sormeen. Hihi :) Synttärit saivat iloisen käänteen. Saa onnitella <3, Niko kirjoitti Twitter-blogissaan.

Muutama päivä sitten Niko kertoi IRC-Gallerian blogissaan kotivideosta, joka tulee hänen mukaansa samaan 18-vuoden ikärajan.

– Suomen Paris Hilton kiittää tältä erää, pukee chihuahuan ja lähtee kuvaamaan kotivideota, joka tulee saamaan merkinnän “K-18 ” Eikö se ole ennenkin tehnyt ihmisistä tähtiä? Siksihän minä tänne synnyin? Niko vihjasi tuolloin.