BB-Sami paljasti ”aikuisten leikit” – asukkaat tyrmistyivät

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa viime yönä Justiinan kanssa seksiä harrastanut BB-Sami ei halunnut enää pitää tapahtunutta salaisuutena, vaan hän kertoi asian suorassa lähetyksessä Vappu Pimiän kysyttyä eilisten bileiden kohokohtaa.

– Kai se on sama vaikka sen läväyttää tähän tiskiin. Kyllä se tulee ennemmin tai myöhemmin teillekin tietoon. Siinä pientä aikuisten leikkiä harrastettiin Justiinan kanssa, Sami paljasti suorassa lähetyksessä.

– Törkee! BB-Sampo huudahti heti.

– Miksei kukaan kertonyt meille mitään? Missä me oltiin? Nukkuiko slummi? BB-Dana aloitti kysymystulvan.

Samin kanssa varsin läheisissä tunnelmissa lähes koko Big Brotherin ajan ollut BB-Kätlin otti asian yllättävän rauhallisesti ja ihmetteli lähinnä sitä, että kuinka muut asukkaat eivät huomanneet seksisessiota. BB-Justiina ja Sami eivät suostuneet kommentoimaan tapahtunutta enempää.

– Ja se nukkui vielä mun vieressä! Mä meen toiselle puolelle nyt. Mä en olis arvannut, Kätlin totesi.

– Se nyt oli tollanen kännilipsaus. Ei siinä ollut mitään tunteita. Loput jääkööt teille arvoitukseksi. Oli pakko vastata koska muuten se olis kaivettu ulos myöhemmin, Sami kertoi.

Tyrmistyneiden asukkaiden ristikuulustelussa sekä Justiina että Sami myönsivät etteivät muista käytettiinkö aktissa kondomia. Huolestunut Sami tiedusteli aiemmin tänään Justiinalta käyttääkö hän ehkäisypilleireitä. Vastaus oli kuitenkin kieltävä. Otteita uuden BB-parin intiimistä sessiosta näytettiin myös tämän päivän televisiolähetyksessä.