BB-talon uusi lemmenpari katuu seksiään: ”Morkkis!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon eilisissä Markon synttäribileissä nähtiin tämän kauden kuumimmat tilanteet, kun ensin BB-Esa J ja BB-Minna harrastivat seksiä kaikkien nähden. Illan aikana toisiaan kopeloineet BB-Sami ja BB-Justiina pääsivät samoihin puuhiin, mutta vasta muiden jo nukkuessa.

Esa J sai todistaa kuinka talon uusi lemmenpari oli lämpimissä tunnelmissa hieman ennen nukkumaanmenoa ja kopeloi toisiaan innokkaasti. Tositoimiin peittoa heiluttamaan Sami ja Justiina pääsivät kuitenkin vasta kun muut olivat jo nukahtaneet. Toistensa viereen nukkumaan menneet asukkaat pääsivät hetken halailun jälkeen intiimeihin tunnelmiin, ja pian yhteissängyn peittoa heilutettiin rytmikkäästi. Muut asukkaat eivät kuitenkaan heränneet parin puuhasteluun.

Tänä aamuna tunnelma oli kuitenkin toinen, sillä heistä ensimmäisenä herännyt Sami oli morkkiksen perikuva muistellessaan yön tapahtumia talon terassilla. Hetken päästä terassille myös tullut Justiina oli samoilla linjoilla ja puki molempien tunnelman sanoiksi.

– Sellasta settii. Ei mun pitänyt tehä mitään täällä. Äiti on ylpeenä. Mulla on pitkästä aikaa morkkis. Voi h**vetti. Niin kauhee morkkis, ettei saa edes nukuttua, Justiina totesi.