BB: Nimeämiskilpailu silkkaa huijausta

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon slummin asukkaat saivat tänään uuden nimeämiskilpailun, jossa heidän tulee työstää talon tehtäväalueella olevasta valtavasta puutavaramäärästä valmista tuppeen sahattua lautaa. Tai niin paratiisilaiset ainakin luulevat.

Slummilaisille nimittäin ilmoitettiin myöhemmin, että kyseessä on silkka huijaus ja että heidän tulee nimenomaan uskotella paratiisilaisille, että kyseessä on äärimmäisen raskas tehtävän, jonka aikana heille ei esimerkiksi anneta lainkaan elintarvikkeita. Tehtävän päätavoitteena on saada joku paratiisilaisista luovuttamaan sääntöjen vastaisesti jokin hyödyke slummilaisille.

Todellisuudessa slummilaisilla menee paremmin kuin aikoihin, sillä heille on talon tehtäväalueella tarjolla runsaasti ruokaa, juomaa ja jopa viiniä. Taloon palatessaan heidän tulee kuitenkin huijata olevansa sekä ruumiillisesti että henkisesti täysin lopussa. itkunpurskahdusten ja kirosanojen uskotaan auttavan asiaa.

– V**uttaa niin p**keleesti! S**tanan v**tu p**kele! BB-Marko harjoitteli kiroilua kovaan ääneen tehtäväalueella.

Slummilaiset ovat innoissaan uudesta tehtävästään ja Danan mukaan se onkin hauskin slummitehtävä tähän mennessä. Hän suunnittelikin purskahtavansa itkuun heti taloon palattuaan. Parhaillaan asukkaat miettivät kuka paratiisin asukkaista olisi helpoin kohde hyödykkeen saamiseksi.