Johanna Tukiainen sai kansainvälisen levytyssopimuksen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen virallinen kohublondi Johanna Tukiainen ilmoitti taannoin ettei enää koskaan tule esittämään viime kesänä suurta kohua aiheuttanutta Lööppijulkkis-sinkkuaan, joka kuultiin viimeisen kerran livenä Stara Jetset -bileissä Tampereella.

Nyt Tuksu on kuitenkin vahvistanut huhut, joiden mukaan hän olisi edelleen levyttämässä. Nyt kieli on kuitenkin muuttunut englanniksi. Parhaillaan Yhdysvalloissa lomaileva Johanna Tukiainen kertoi asiasta blogissaan, jossa hän vihjaa myös saaneensa levytyssopimuksen Miamiin.

– Minun piti lähteä Ruotsiin huomenna, mutta levytyssopimukseni takia minun pitää jäädä Miamiin vielä kahdeksi viikoksi, Tuksu kirjoittaa.

– Tämä paikka tuntuu toiselta kodiltani ja minulla on täällä ystäviä. Sitä paitsi teen parhaillaan englanninkielistä kappaletta, joka ei saa minua näyttämään typerältä kuten suomenkielinen kappale teki.

Maailman musiikkipiirit jaksavat tuskin odottaa Tukiaisen englanninkielisen materiaalin julkaisua.