Maikku Hiljanen on Sporttimalli 2009 – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Studio25 -myymäläketjun järjestämän Sinustako Sporttimalli? -kilpailun on voittanut 17-vuotias tamperelainen Maikku Hiljanen. Hänet valittiin voittajaksi Tampereella Studio25 -liikkeessä järjestetyssä gaalassa 3. lokakuuta.

Sporttimalli-kilpailun esikarsintoihin osallistui peräti 250 kilpailijaa, joista kymmenen selviytyi finaaliin. Voittajan valitsi tuomaristo, johon kuuluivat Studio25:n ketjujohtaja Sami Suominen, Sport-lehden toimittaja Miia Vatka sekä Stara-viihdelehden päätoimittaja Jocka Träskbäck.

Voittajaksi valittu Maikku Hiljanen opiskelee liikuntaneuvojaksi Varalan urheiluopistolla ja työskentelee liikunnanohjaajana tamperelaisella kuntoklubilla. Hän on harrastanut liikuntaa koko ikänsä: yli kymmenen vuotta sirkusta ja nyt kilpa-aerobicia. Tuomariston puheenjohtajan Sami Suomisen mukaan Hiljanen erottui muista finalisteista juuri sirkustaustan antamalla esiintymisvarmuudella.

– Maikku otti yleisön haltuunsa muun muassa kävelemällä käsillään ja esittelemällä hauistaan, joka on kuulema isompi kuin Madonnalla. Kaiken kaikkiaan hän on sporttinen, reipas ja sanavalmis nuori nainen eli juuri sellainen, jota kilpailussa haettiin, Sami Suominen kuvailee.

Kilpailun palkintona on päivä sporttimallina, eli Maikku Hiljanen pääsee malliksi Sanoma Magazinesin kustantaman Sport-lehden muotikuvaukseen. Kuvat julkaistaan Sport-lehdessä keväällä 2010.

Maikku Hiljanen Sporttimalli 2009

Kuva: Reebok / Taneli Pasanen