BB-Marko: ”Mä meen tosta ovesta pian p**kele pihalle!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon slummilaisilla alkaa hiljalleen olla viimeiset hetket viedä salatehtävänsä päätökseen, eli saada paratiisin asukkailta salaa jokin hyödyke. Paratiisilaiset eivät ilmeisesti aavista, että slummilaiset ovat todellisuudessa saaneet koko tehtävän ajan herkkuja, ruokaa ja juomaa.

Aiemminkin talossa valittamisellaan kunnostautunut BB-Marko on nyt päässyt elementtiinsä, kun slummilaisten tulee näytellä nälkään nääntyviä ja janoisia. Heti tehtäväalueelta sisään päästyään Marko pääsi vauhtiin.

– Mä meen tosta ovesta pian perkele pihalle, Marko huusi.

– Koittakaa nyt joku muukin mennä v**tu sinne päiväkirjahuoneeseen kun mua ei sinne päästetty. No nyt Sampo pääsi sinne. Tois nyt p**kele jotain ruokaa. Jos mä olisi tiennyt, että tää on joku saatanan suurin pudottaja -kilpailu niin mä en olis tullut ollenkaan, Marko manasi.

Hieman hiljaisemmalla äänellä hän ohjeisti Danaa, että pienellä itkemisellä asia menisi paremmin perille paratiisilaisille. Tehtävän onnistumiseksi slummilaisten tulisi saada joku paratiisilaisista heltymään ja antamaan heille esimerkiksi ruokaa.