BB-Sami ja BB-Kätlin kimppasuihkussa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon ystävykset BB-Sami ja BB-Kätlin ajautuivat erilleen Samin harrastettua viikonlopun bileissä seksiä Justiinan kanssa. Kerroimme aiemmin kuinka Sami ja Kätlin tekivät eilen jälleen sovinnon.

Justiinan päiväkirjahuone-visiitin aikana he ehtivät puida tapahtunutta ja suurimmat erimielisyydet saatin selvitettyä. Samalla Sami myönsi keksustelua sivusta seuranneelle Minnalle pitävänsä Kätlinistä.

– Kyllä mä oon ollu Kätliniin ihastunu. Tai en mä tiiä miten tää on menny, mut musta tuntuu, että meidän välit on menny enemmänkin sellaseen syvälliseen ystävyyteen, Sami vastasi.

Tämän jälkeen Kätlin ja Sami suuntasivat yhdessä suihkuun. Nyt Sub on julkaissut verkkosivustollaan kuvia ystävysten suihkusessiosta. Katso kuvat ja video tästä.