Conan O’Brien ja kaupunki hautaamassa sotakirveen

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu televisioisäntä Conan O’Brien on joutunut mielenkiintoisen kädenväännön kohteeksi, kun hän on suututtanut New Jerseyssä sijaitsevan Newark-kaupungin asukkaat ja saanut sinne jopa porttikiellon.

Pari viikkoa kestänyt ja sinä aikana kansainvälisesti uutisoitu kiista on nyt kuitenkin viimein rauhoittumassa, kun Newarkin pormestari on ilmoittanut suunnittelevansa rauhanneuvotteluja. Pormestari Cory Booker kertoi keskiviikkona CNN-uutiskanavalla käyvänsä O’Brienin kanssa keskusteluja sotakirveen hautaamisesta.

Tähän saakka kärjekkäät kommentit ovat lennelleet osapuolten välillä monissa medioissa. Booker kertoi asiasta Larry King Live -ohjelman haastattelussa. Riita sai alkunsa Conanin sivalluksesta, jonka mukaan kaupunki voisi parhaiten parantaa terveydenhuoltoaan tarjoamalla kaikille asukkailleen bussilipun pois kaupungista.

Tämän jälkeen kaupungin kustannuksella pilailu on jatkunut O’Brienin ottaessa kaiken irti sanasodasta. Kaupungin pormestari on vastannut vitsailuihin YouTube-videoilla, joissa hän kertoi Conanin saaneen porttikiellon kaupunkiin ja sen kansainväliselle lentokentälle. Nyt tilanne on kuitenkin rauhoittunut molempien lopetettua kettuilun.