Geri Halliwell esitteli huiman rintavakonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeestä 90-luvulla tunnetuksi tullut ja sittemmin soolouraa huonolla menestyksellä yrittänyt laulaja Geri Halliwell pitää nykyisin matalaa profiilia julkisuudessa. Nyt hän on kuitenkin osallistunut julkkisjuhlaan, jossa kerättiin varoja rintasyövän hoitoon ja tutkimukseen.

Breast Cancer Care -tilaisuuden ja muotinäytöksen punaisella matolla Geri ”Ginger Spice” Halliwell näyttäytyi upeassa kuosissa, sillä taannoiset puheet alipainosta voidaan nyt unohtaa. Kuvaajien huomio kiinnittyi erityisesti hänen yllään olleen upean violetin iltapuvun suureen kaula-aukkoon. Katso kuvat tästä.

Asiasta kertoneen The Sun -lehden toimitus oli kaivanut arkistoistaan kuvan, joka oli ikuistettu Vanity Fair -lehden Oscar-juhlissa vuonna 2002. Tuolloin Gerillä oli yllään samainen iltapuku. Kuvien perusteella voidaan kuitenkin todeta, että Geri näyttää seitsemän vuoden jälkeen paremmalta kuin vuonna 2002.