Huippumallin suu tukittiin – hirvenmetsästys oli liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa televisiosarjoissa ja elokuvissa näytellyt Eliza Dushku nähtiin äskettäin The Alphabet Killer -elokuvassaan yläosattomissa. Viime aikoina bikineissä ja nakuna poseeranneen kaunottaren suu on nyt yllättäen tukittu.

Dushku on aiemmin kertonut julkisesti rakastavansa miehistä harrastustaan, jalkajousella tapahtuvaa hirvenmetsästystä. PETA-järjestön eläinaktivistit ottivat hänet kuitenkin metsästyspuheiden takia silmätikukseen ja vertasivat häntä kampanjoissaan jopa sarjamurhaajaan. Tästä syystä Eliza ei saa enää puhua aiheesta.

– Yritän olla puhumatta aiheesta. Minä metsästän vain syödäkseni. Minusta se on oikea tapa. Tulen liberaalista osavaltiosta ja olen eläinten ystävä. Pidän myös joidenkin aseiden mekanismeista ja metsästyksestä jalkajousella, Eliza Dushku puolusteli harrastustaan.

27-vuotias Eliza Dushku on nähty muiden muassa Buffy – vampyyrintappaja, Ruma Betty, Angel, 70’s Show ja Pelastaja -televisiosarjoissa sekä Tosi valheita -elokuvan tähtenä. Siinä hän näytteli Arnold Schwarzeneggerin tyttären roolia. Parhaillaan Dushku näyttelee Dollhouse-sarjassa ja toimii samalla myös sarjan tuottajana.