Michael Jackson -show myytiin loppuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen lokakuun lopussa saapuva Michael Jacksonin muistoa kunnioittava Thriller Live -tapahtuma on saanut suuren suosion. Helsingin Finlandia-talossa 25.10. pidettävä esitys on loppuunmyyty, ja muillakin paikkakunnilla on parhaat paikat jo viety käsistä.

Thriller Live -show nähdään Helsingin lisäksi myös Lahti Hallissa, Turkuhallissa, Tampereen Areenassa, Kuopio-hallissa ja Jyväskylän jäähallissa.

Michael Jacksonin itsensä aikanaan hyväksymä Thriller Live -show kunnioittaa tämän hiljattain menehtyneen laulajan elämää sekä Jackson 5 -yhtyeen historiaa. Show sai ensi-iltansa Lontoon West Endissä vuonna 2006. Esitys sai heti alusta alkaen mittavan suosion ja huikeat arvostelut Isossa-Britanniassa sekä kiertueilla ympäri Euroopan.

Monet Michael Jacksonin sisaruksista ovat nähneet esityksen Lontoossa ja muualla Euroopassa. Nyt show lähtee laajalle Euroopan-kiertueelle ja saapuu samalla myös Suomeen. Thriller Live tuo lavalle taiturimaisia tanssijoita ja Michael Jacksonin sekä Jackson 5 -yhtyeen mukaansatempaavia hittejä.

Show kertaa Michael Jacksonin elämän Jackson 5 -yhtyeestä kansainvälisen musiikkimaailman huipulle. Show on yli kaksi tuntia kestävä hittien kavalkadi, jonka esittäjinä nähdään taitavia tanssijoita, laulajia ja soittajia. Esityksessä saadaan nähdä ja kuulla kymmenittäin Jackson-hittejä.

Michael Jackson on traagisen kuolemansa jälkeen suositumpi kuin koskaan. Hänen viimeisiin konserttiharjoituksiinsa pohjautuvaa This Is It -elokuva saa ensi-iltansa 28. lokakuuta, eli heti Thriller Live -show’n Suomen-kiertueen jälkeen.