Beastie Boy selättämässä syövän erikoisin keinoin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Legendaarisen Beastie Boys -yhtyeen jäsen Adam ”MCA” Yauch sairastui taannoin syöpään, mikä järkytti suosikkiyhtyeen fanit. Nyt artisti on antanut faneilleen toivoa toipumisestaan. Hän on nimittäin turvautunut länsimaista lääketiedettä vanhempiin keinoihin.

Yauch julkaisi keskiviikkona faneilleen viestin, jossa hän antoi toiveikkaan tilanneraportin taistelustaan syöpää vastaan. Juuri Intiasta palannut artisti kertoi tavanneensa reissullaan tiibetiläisiä lääkäreitä ja osallistuneensa kolmipäiväiseen tapahtumaan, jonka järjesti itse Dalai Lama.

– Tunnen itseni terveeksi, voimakkaaksi ja toiveikkaaksi. Tunnen että olen voittanut tämän jutun, mutta vasta aika osoittaa sen. Käytän tiibetiläisiä lääkkeitä ja sikäläisten lääkärien suosituksesta syön nyt vain kasvisruokaa. Se oli yllättäen vaikeampaa Intiassa kuin täällä kotona, MCA kirjoitti faniviestissään.

Viime kesänä Beastie Boys joutui perumaan kiertueensa ja siirtämään uuden albuminsa julkaisemista, jotta MCA saisi aikaa toipua. Nyt Yauch kertoi toivovansa, että uusi levy saataisiin julkaistua ensi vuoden ensimmäisellä puoliskolla.