Big Brother -pakka sekoitettiin jälleen – Justiina slummiin

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon slummin ja paratiisin asukkaat kutsuttiin hetki sitten penkille ja sohvaryhmälle. Asukkaiden tunnelma sähköistyi heti, sillä he olivat varmoja, että luvassa on taas asukkaiden vaihtaminen slummin ja paratiisin välillä.

Pian talon uusi päällikkö BB-Sami kutsuttiinkin päiväkirjahuoneeseen jo perinteiseksi käyneeseen tapaan. Samilla kesti yllättävän pitkään päiväkirjahuoneessa, mutta pian kuulutus kertoi asukkaille Samin tehneen päätökset asukkaiden uudelleensijoittamisesta.

Siirrot olivat seuraavat: Esa A slummiin, Aso paratiisiin, Minna slummiin, Toni paratiisiin ja Justiina slummiin. Slummissa istuvat siten tällä hetkellä BB-Marko, BB-Esa A,  BB-Minna, BB-Sampo ja BB-Justiina. Erityisen innoissaan uudesta muutoksesta olivat taas paratiisiin kimpassa päätyneet Dana ja Kätlin. BB-Marko ei ollut innostunut jäätyään edelleen slummiin.

– Voi tätä onnen päivää, Marko mutisi ja lähti ulos tupakalle.