Blake Lively riisui kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Gossip Girl -sarjan naistähti, amerikkalainen näyttelijätär Blake Lively, on tehnyt viime aikoina kovasti nousua julkkismaailman A-sarjaan. Sinne on kuitenkin vielä matkaa, mutta supertähtien niksit tuntuvat olevan jo nyt hallussa. Nyt vuorossa on valkokankaalla nakuileminen.

21-vuotias neitokainen nähdään The Private Lives Of Pippa Lee -elokuvan naistähtenä. Elokuvassa kaunis vaaleaverikkö nähdään pikaisesti myös alastomana. Katso kuvat tästä.

Tarzanassa, Kaliforniassa, vuonna 1987 syntynyt Blake Lively on nähty elokuvissa Neljä tyttöä ja maagiset farkut sekä Accepted. Varsinainen läpimurto tapahtui kuitenkin vasta Gossip Girl -sarjan myötä. Hän esittää sarjassa Serena van der Woodsenin roolia. Nykyisin vastanäyttelijänsä Penn Badgleyn kanssa seurusteleva Blake on nuorin perheensä viidestä sisaruksesta.