Bloggaaminen tuli kalliiksi – BB-Niko konkurssiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelman edelliseltä tuotantokaudelta tunnetuksi tullut BB-Niko, eli Niko Saarinen, tunnetaan nykyisin myös aktiivisena Twitter-mikroblogin käyttäjänä.

Nyt innostus suosittuun yhteisöpalveluun on tullut hänelle kalliiksi, sillä Niko kertoi samaisessa blogissaan saaneensa jättilaskun ulkomaanmatkalta peräisin olevista datasiirtomaksuista.

– Tein juuri KONKURSSIN! Uusin puhelinlasku 224,42 euroa kiitoksia GPRS:n, jolla piipahdin kertomassa kuulumisiani ulkomailta, Twitterissä, Niko kirjoittaa.

Niko heittää ilmoille myös ehdotuksen, jota noudatettaessa moisia yllättäviä datakuluja ei enää jatkossa tulisi. Hän nimittäin ehdottaa ilmeisen leikillään boikottia Twitterin käytölle ulkomailla.

– Itsensä myyminen olisi tuttu ja turvallinen valinta, vaan nyt on keksittävä jotain muuta. Mitä? = SANO EI TWITTERILLE, ulkomailla!

Samalla Niko kertoi puhelimensa menneen jälleen kiinni maksamattoman laskun takia. Kyseessä ei ollut myöskään ensimmäinen kerta.

– Matkalla töihin… puhelin meni kiinni, lasku jäänyt maksamatta. Kolmas kerta tänä vuonna, v*ttu. En vain pysty elämään ilman kännykkää, BB-julkkis paljasti.