Ellen Paige otti merkittävän askeleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erittäin menestyksekkäässä ja palkintoja kahmineessa Juno-elokuvassa läpimurtonsa tehnyt näyttelijä Ellen Paige on parhaillaan ottamassa uusia askelia urallaan. Nuori kaunotar laajentaa nimittäin toimenkuvaansa myös kameran taakse.

Vasta 22-vuotias Ellen Paige on juuri allekirjoittanut merkittävän sopimuksen HBO-televisiokanavan kanssa. Sopimuksen perusteella hänet on kiinnitetty Stitch N’ Bitch -nimisen komediasarjan tuottajaksi ja käsikirjoittajaksi. Tiimissä ovat mukana myös kollegat Alia Shawkat ja Sean Tillmann, Hollywood Reporter uutisoi.

Vielä ei ole varmuutta siitä, nähdäänkö Ellen Paige myös kameran edessä oman televisiosarjansa tähtenä. Oscar-ehdokkaanakin Juno-leffansa myötä ollut tähti kirjoittaa sarjaa, joka kertoo kahdesta nuoresta naisesta, jotka yrittävät muuttaa New Yorkin Brooklynistä Los Angelesin Silver Lakelle.