Heroes-teinitähden lesbosuudelma vuoti nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka Heroes-sarjasta tunnetuksi tullut Hayden Panettiere oli toivonut saada suosikkisarjaan mukaan myös lesbojuonen, ja kuinka sarjan tuottajat toteuttivat 19-vuotiaan supertähden toiveen.

– Minä ikään kuin heitin idean ilmaan. Käsikirjoittajat olivat laittamassa roolihahmoani uuteen ihmissuhteeseen ja minä ehdotin, että toinen osapuoli olisi tyttö tai jotain. He ottivat idean vastaan ja laittoivat sen käsikirjoitukseen. Meillä oli todella hauskaa, Hayden Panettiere kertoi viime viikolla Access Hollywoodille.

Nyt kuvakaappaus kyseisestä jaksosta on vuotanut verkkoon. Katso kuva tästä. Kuvassa Haydenin roolihahmo Claire Bennett ja hänen naispuolinen kämppiksensä nähdään suutelemassa. Heroes-sarjan lisäksi Hayden nähtiin äskettäin myös I Love You Beth Cooper -elokuvassa, jossa hän esitti cheerleaderia.