Kate Mossilla vuoden kuumin nahkapuku

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Kate Moss on viime päivinä poseerannut julkisilla paikoilla paljastavissa asuissa, jotka ovat paljastaneet muiden muassa hänen rintansa Yves Saint Laurentin muotinäytöksessä. Tällä kertaa Moss on kuitenkin kuvattu aivan toisenlaisessa asussa.

Miesystävänsä Jaime Hincen kanssa Pariisissa kuvattu huippumalli oli sonnustautunut asuun, joka ei takuulla paljastanut hänen rintavarustustaan, mutta joka ei varmastikaan ollut kovin mukava. Koko yläosan kädet mukaanlukien peittänyt tiukka nahka-asu näytti suorastaan kuristavalta Mossin yllä. Katso kuvat tästä.

Miesystävänsä lisäksi Kate Moss on viihtynyt viime aikoina vapaa-ajallaan hyvin myös laulaja Lily Allenin kanssa. Heidät on kuvattu nauttimassa vapaa-ajastaan yhdessä esimerkiksi St. Tropezin rannikolla Ranskan Rivieralla.