Poppari Tanssii tähtien kanssa tuskissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinipopparina takavuosina tunnetuksi tullut Aaron Carter, eli Backstreet Boysin Nick Carterin pikkuveli, tekee parhaillaan omaa julkkisuraansa Yhdysvalloissa. Hän on parhaillaan mukana myös Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa.

Pari päivää sitten uutisoimme Aaron Carterin loukkaantuneen ohjelman harjoituksissa maanantaina. Erittäin kivuliaasta polvivammastaan huolimatta hän osallistui urheasti tämän viikon jaksoon. Polvea ei ole saatu vieläkään kuntoon, mutta poptähti on silti luvannut olla mukana tanssimassa vaikka sitten voimakkaiden kipulääkkeiden myötävaikutuksella.

– Minun pitää nyt saada röntgenkuvat polvestani! Toivottavasti en tarvitse enempää piikkejä… He ovat tosin jo kertoneet minulle että tarvitsen niitä. Tärkeintä on pitää pää pystyssä, polvi ylhäällä ja runnoa ohjelma läpi. Ihmiset selviytyvät pahemmistakin loukkaantumisista, Aaron Carter kirjoitti Twitter-blogissaan.

Kovan onnen Tanssii tähtien kanssa -kilpailun ympärillä on tänäkin vuonna nähty uskomattoman paljon onnettomuuksia ja loukkaantumisia. Aiemmin tällä kaudella esimerkiksi laulajatähti Mya loukkaantui avattuaan kätensä lasinpalaan ja malli Kathy Ireland joutui surffausonnettomuuteen Santa Barbarassa.