Seth Green riehui – vai riehuiko?

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Aiemmin tällä viikolla Yhdysvalloissa uutisoitiin laajasti kuinka suosittu näyttelijä Seth Green hakattiin kuvauspaikan parkkipaikalla hänen ollessaan noutamassa autoaan. Tapauksesta vuoti verkkoon myös video.

Tämän jälkeen verkkoon vuoti toinenkin video, jossa Seth Green vaikuttaa saavan massiivisen raivokohtauksen kuvauspaikallaan. Kuvausryhmälle pää punaisena pahoinpitelynsä takia huutava supertähti kaataa lopuksi ruokapöydän ja poistuu paikalta. Nyt molempia videoita epäillään kuitenkin vain hyvin suunnitelluksi markkinoinniksi.

Parkkipaikkavideo poistettiin nopeasti YouTubesta, mutta riehumisvideo on vielä katsottavissa tästä tai artikkelin alta. Videot on nimittäin saatu linkitettyä Threshold Interactive -yhtiöön, joka markkinoi muiden muassa elokuvia.