South Park sivaltaa kuolleita julkkistähtiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu amerikkalainen animaatiosarja South Park on noussut jälleen otsikoihin sille ominaisten alatyylisten juonikuvioiden takia. Tällä kertaa sivalluksen kohteena on joukko äskettäin kuolleita superjulkkiksia.

Kyseinen jakso on työstetty menestyksekkään Kuudes aisti -elokuvan tyyliseksi paketiksi, jossa osansa saavat muiden muassa Michael Jackson, DJ AM, Patrick Swayze, Farrah Fawcett, David Carradine, Walter Cronkite ja Billy Mays. Jaksossa useita kuolleita supertähtiä palaa elävien pariin toisten ihmisten ruumiissa.

Eräässä kohtauksessa taannoin edesmennyt Michael Jackson palaa maan pinnalle Ike-pikkupojan ruumiissa. Hän esittää South Parkin pojille muiden muassa tanssikuvioita ja laulutaitojaan. Jakso on saanut osakseen luonnollisesti myös kritiikkiä, koska monien mielestä sarjassa sivallettavien tähtien kuolemasta ei ole kulunut vielä tarpeeksi aikaa tällaiseen alatyyliseen viihteeseen. Katso ote jaksosta tästä.